GeoBuzz

Logo GeoBuzzVoorbereidingen in volle gang

Op 21 en 22 november dit jaar is GeoBuzz, noteer je de data alvast in je agenda!

GIN organiseert dit jaar de presentaties in samenwerking met diverse organisatie. Het thema dit jaar zal zijn: 'Geo versnelt'. Dit is minimaal op twee manieren uit te leggen: 'Wij zijn als community aan het versnellen' en/of 'Gebruik van geoinformatie versnelt processen'. Daarom roepen we nu op om te komen met aanstekende en inspirerende bijdragen voor het GeoBuzz programma.

Klik hier voor de algemene website.

Dien een programmavoorstel in voor 15 mei
Met als thema 'Geo versnelt’ wordt door GIN het congresprogramma op GeoBuzz georganiseerd. Het geo-informatie vakgebied innoveert. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich snel zoals inwinningstechnieken, sensortechnologie, smart farming, VR- en AR-technieken,  state-of-the-art 3D-oplossingen, nieuwe presentatiemiddelen etc.. Dat stelt organisaties op de proef en genereert nieuwe uitdagingen. Constant schaven aan processen en nieuwe business-opportunity’s. Slagen we erin om de dingen goed te doen? Maken we de juiste keuzes?

Laat u hierdoor inspireren en dien voor 15 mei een voorstel voor een bijdrage aan het programma in via www.geobuzz.nl/programma. Uw bijdrage kan zijn: een korte pitch (6 minuten), een lezing (15 minuten) of de organisatie van een workshop (45 minuten).

Presenteer uzelf!
Naast het congresprogramma is het mogelijk presentatietijd te kopen. U bepaalt zelf de inhoud van uw bijdrage. Dat mag gaan over uw dienstverlening, uw project of uw product. De presentaties worden gegeven in Ideeëntheaters op de beurs, in de vorm van een pecha Kucha (20 slides) of een presentatie (20 minuten).

Het is mogelijk om meerdere presentaties te geven. Reserveer uw presentatie via www.geobuzz.nl/programma tot dat de beschikbare plaatsen vol zijn.

Volop beursmogelijkheden
De beursplattegrond is bekend met de te reserveren standplaatsen, ministands en praattafels. Aanvullend kan een innovatief product getoond worden in het innovatieatelier. Er zijn aantrekkelijke kortingsmogelijkheden, voor leden van GeoBusiness Nederland, onderwijsinstellingen en Start-Ups. Nieuw dit jaar zijn de twee waardevolle beurspakketten met o.a. toegangskaarten, presentatie- en zichtbaarheidsmogelijkheden. Bezoek de website voor alle informatie.

Inschrijving deelname geopend - voor GIN leden is GeoBuzz dit jaar 65 euro.
Het inschrijven voor deelname kan vanaf nu via www.geobuzz.nl/deelname. Zeer lucratief is de mogelijk om als organisatie meerdere toegangskaarten te kopen met korting. Uw medewerkers/sters en/of relaties kunt u hiermee vrij laten inschrijven. Met de toegangskaarten kunt u de beurs bezoeken, deelnemen aan het programma en gebruik maken van alle catering. 

De GeoBuzz App is er binnenkort! 
De app staat boordevol informatie over GeoBuzz: programma, tijdschema, exposanten, sponsors, interactieve plattegrond en deelnemers. Bovendien biedt de app functionaliteiten waar je veel aan hebt. 

De App is onmisbaar voor je eigen programmaplanning, contact met andere deelnemers en is je wegwijzer over de beurs. Wat de GeoBuzz-App nog meer biedt staat uitgebreid beschreven op www.geobuzz.nl/app

 

Via www.geobuzz.nl kun je je aanmelden voor dit evenement. Voor GIN leden geldt een kortingsregeling als je je lidmaatschapsnummer van GIN aangeeft bij je aanmelding. Als je inlogt op je eigen profiel op de homepage van Geo-Info zie je na inloggen direct je lidmaatschapsnummer.